GLS – durata livrarii este 3-5zile
 
 Pentru a fi efectuata comanda trebuie sa va inregistrati si sa finalizati comanda!!!Comanda minima este de 300 lei Pentru comanda mai mica de 1000 lei transportul costain functie de kg si distanta incepand de la 18 lei
 
Atentie:
– Durata expedierii se calculeaza din momentul in care comanda a fost confirmata telefonic .
– Comanda Dumneavoastra este prioritara pentru noi si facem tot posibilul pentru expedierea cat mai repede a coletelor. Deoarece fiecare colet se pregateste cu atentie si oferim tuturor clientilor consiliere in alegerile facute, expedierile se pot face in 3-5 ZILE din momentul din care ati plasat comanda pe site.
In cazul in care produsul respectiv sau unul dintre produsele dorite devine temporar indisponibil, va vom informa despre acest lucru in momentul confirmarii prin telefon/e-mail a comenzii.
IN CAZUL COLETELOR EXPEDIATE SI NERIDICATE NE REZERVAM DREPTUL DE A SISTA ORICE COMANDA VIITOARE!

PLATA
Modalitatea de plata a produselor comandate este simpla: vei plati cash, in momentul in care primiti coletul.
Nu se accepta plata partiala a comenzii.
Coletul se expediaza dupa confirmarea telefonica a comenzii, iar plata se face in momentul predarii acestuia catre dumneavoastra de catre curier.  Se achita costul produselor inclusiv cel al transportului daca comanda este sub 1000 lei in momentul in care intrii in posesia coletului.Transportatorul va elibera o dovada a incasarii rambursului, act care tine loc de chitanta fiscala.